21 Aralık 2014 Pazar

Yeni Yılı Beklerken..

Yeni yıl geliyor.. Yenilenmek gerek.. :)

Yeni yıl bahanesiyle sevdiklerimiz için iyi dilekler de bulunmak ne güzel bir şey..
Gelecek olan yeni yıl dan bize güzel şeyler getirmesini dilemek, geçen yılın muhasebesini yapmak ta cabası.. Kutlamalar kişiye göre değişir, kimileri çok büyük bir coşkuyla kutlarken, kimilerinin daha mütevazi kutlaması yada hiç işim olmaz yeni yıl gelmiş bana mı gelmiş :) diyerek olaya tamamiyle duyarsız kalması da tercih tabii. Ama her ne olursa olsun bir vesile ile sevdiklerinizle zaman geçirmek, başkaları için ''himm gelecek yıl bu isteğine kavuşur, şu isteği de gerçekleşir inşallah..'' diyerek iç geçirmek, belki hediyeleşmek, güzel anılar biriktirmek, her zaman kıymetlidir. Değerini mutlaka bilmek gerek..


Ebruli Keçe Atölyeye gelecek olursak, yoğun bir dönemin tam ortasındayız aslında blog da yeni yazı olmama sebebi de budur, bilinsin isterim.. :)

Her yıl sonunda bu tip yoğunluklara alışığım.. Yıl sonları insanlar daha bir coşkulu oluyor ve hediyeleşmek isteyenler, Ebruli keçeye de başvuruyor. Buda keyifli bir yoğunluk getiriyor ne mutlu bize..



Bu senenin yıl sonunda Bargello parfüm güzel bir fikirle başvurdu atölyeye.. Müşterilerine yeni yılda bir hoşluk yapmak istiyor ve parfüm kutularına Noel Baba kukuletası giydirmek istiyordu.. Kalıp biraz zor çıktı sert bir kutuya keçeyle şapkayı oturtmak zor oldu, biraz arkadan sarksın mı,  ponpon büyüklüğü nasıl olsun falan derken elimizde bir kaç numune oluştu, firma tarafından onaylanan kalıp ile çalışmaya başladık.. İstenen sayı çok fazla fakat zaman kısıtlıydı, ufak tefek başka siparişlerinde olmasıyla yoğun bir çalışma dönemine girdik, sayılar yetişmeyince hazırladığımız numune üzerinden başka bir firmadan da da yardım alındı. Sonunda istedikleri tasarım istedikleri sayıda yetişti.. İş tesliminden sonra firma oldukça memnun geri dönüş yaptı, bende şahsım adına kendileriyle çalışmaktan çok keyif aldım..


Kutular giydirilince bu şahane şeyler ortaya çıktı. Bence süper bir  hediye fikri.. Bargellonun bu pek şeker Noel Baba kukuletalı, harika kokularını sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.. Bence kimse hayır diyemez.. Deneyin, pişman olmayacaksınız ;)







2 yorum:

dlkgzr dedi ki...

çok şirin olmuşlar .
umarım yeni bir yıl hepimize mutlulular getirir.

Elizhobitasarim dedi ki...

Teşekkürler :)
İnşallah çok verimli harika bir yıl olur, hepimiz için..

Yorum Gönder